Friday, September 7, 2012

Budak-budak dan Keriangan

P E R M A I  L A K E  V I E W  ,  U L U  K I N T A


15 Julai 2011

lepak dengan budak2 pun boleh menghilangkan kebosanan dan stress jugak. ye lah kan, stok bendul . hahaha :D
Lagipun aku memang suka budak2 ni, fresh kan. Masih belum dipengaruhi anasir2 luar yg berhaluan kiri. errr.. lebih kurang macam tu lah . .
ade yg suka bercerita, ada yg suka main2, ada yg suka duduk diam -_-  , ada yg kuat merepek. macam2 ragam. the more ragam, the more merrier. Like that lah.
Bermain gitar itu boleh dikatakan hobi aku. Kenapa main waktu malam? kerana frequency waktu malam amat berbeza dengan siang. Getaran bunyi itu travel lebih smooth and further, justeru memerdukan alunan bunyi gitar. Bunyi yg sedap dapat meredakan hati yg tak reda lah.
Bila dicampurkan bersama, maka wujudlah gelak ketawa, keriangan tanpa batasan, keseronokan, keindahan malam, kedinginan bayu. Terima kasih adik2 . ;)

~ Macam tu lah ceritanya ~ 

rockk yeah !
'do anything that makes you happy, but make sure it does not hurts others'


0 comments:

Post a Comment