Wednesday, September 12, 2012

Bye-bye Klinik Kesihatan Kampar

:::::: 16 MAC 2012 ::::::

hari terakhir sebagai pelajar praktikal di Klinik Kesihatan Kampar. hari Jumaat. dekat Farmasi. tengah hari tu pergi beli KFC nak buat jamuan 'farewell party' , lebih kurang macam tu. dekat Klinik memang sibuk, pesakit sentiasa ada. Taktau lah kenapa ramai orang sakit. Aku dan rakan2 pergi beli KFC n prepare ler apa yang patut. Pegawai2 dan assistant buat koje masing2. sibuk nak melayan pesakit, nak bungkus ubat, buat panggilan, terima panggilan, terima hantaran, topup ubat. wawawa standard ler tu. :p

pukul 11.45 macam tu semua dah siap, ayam, air, kek. dalam pukul 12.30 tu ape lagi, ngappp. Doktor pun turun skali kan. hahaha terbaikk :D


K L I N I K  K E S I H A T A N  K A M P A R  ,  P E R A K



semua buntat perut makan ayam :D



mesin yg menyusahkan

selalu beli kacang ngan wadey kat uncle ni. :D


dengan pegawai-pegawai bertauliah :D


practice, sebelum buat konsert dekat staf2 :D
 ombak rindu cover. tune dgn vokal banyak lari hahaha :D

terima kasih kepada semua pegawai, miss Chan dan lain-lain, kepada pembantu farmasi, (dah lupa nama), staff seperti kak Ira, dan nurse yang telah menyediakan kek Tiramishu untuk kami. hehehe sedap :D
seronok berada di samping mereka2 yg sempoi dan sporting. yeayyy !
 ~Farewell . . . Kampar .  .


0 comments:

Post a Comment