Sunday, September 9, 2012

Hidup Kena 'Cool' dan 'RARE'

kalau asyik nak serius je, tu bukan 'life' namenye. stress, tension, depression semua ape barang bro. . hahaha di setiap bucu2 kehidupan mesti kena enjoy. enjoy ada hadnye lah. kalau nak lebih daripada had pun boleh, tapi jangan selalu. Yg melebihi had ni orang kata 'RARE' . hahaha :D

K L I N I K  K E S I H A T A N  ,  K A M P A R

>>> MAC 2012 <<<

haha takde keje dah deme berdua nih

masa praktikal boleh la buat mende pelik2 ni kan. nama pun student. hahaha kalo dah keje buat rope ni, esok lusa dah ade surat 'diberhentikan kerja' sampai . :D




haha motif? :D

epic. jawi aku agak 'fail' hahaha
'wierds are awesome'


2 comments:

dee of marina said...

comel jawi! zoom please. haha

[H]izami said...

zoom lah sendiri :p

Post a Comment