Friday, September 7, 2012

Keseronokan di Kelantan #episod 3

30 Julai 2011

akibat kebosanan di rumah sewa, taktau nak buat apa, aku n geng bercadang untuk pergi ke zoo Kuala Krai. memang dekatlah kan. dalam 3.5 km dari rumah. Jalan kaki terasa 'dekatnya' . Kitorang gerak pagi hari Sabtu tu. j a l a n  k a k i

Z O O  ,  K U A L A  K R A I

taman tasik ni sebelah zoo
boleh tahan besar jugak zoo

motif? haha :D
burung ni sgt 'rare' mcm jurrasic park punye dinasour -,-
nyamuk dan lalat juga antara haiwan exotic di zoo ni -___-

son of the horse
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helang dan Hantu

video

burung ni suka buat bising , bunyi pelik pulak tu. burung hantu lagi pelik dah rope kucing je. seramm -,-
ye lah kan vision dia stereoscopic, bila usha aku mcm tak puas hati je kan. macam ada 'curse' hahaha :D
Predators.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ke Pekan Kuala Krai

Selepas penat berjalan2 di dalam zoo yg mini, tp luas jugak tu, kitorang ke pekan Krai. makan2 dulu, minum2 dulu. cari teksi. nak balik jalan kaki tak larat rasenye penat . dah ler tengah hari huhhh. Dah balik umah tu, ape lagi. rehat puas2 :D

*to be continued . . . .


0 comments:

Post a Comment