Saturday, September 8, 2012

Suatu Hari Sebelum Menduduki Peperiksaan SPM

S . M . K .  A N D E R S O N  ,  I P O H

[ 3 November 2007 ]

merupakan hari terakhir sebelum SPM, sebelum meninggalkan sekolah ini. 5 tahun dah sebati dengan sekolah kan. bila sekolah, rasa bosan. cikgu itu, cikgu ini. aneka subjek. bila dah tak sekolah, rasa rindu pulak. SPM. Sijil Pelajaran Malaysia. boleh tahan la exam. 
Last day lepak2 kat sekolah, buat syok ape entah padahal tak ada apa yg menarik. Ade la jugak yg menarik macam kakak2 tingkatan 6. hahaha :D
'cantik menarik tertarik kau memang the bomm'
haha takde kaitan -,-

Kebiasaannye lah kan setiap hujung tahun, kat sekolah tu macam2 student bawak. DAM laa, UNO laa, CHESS, DAUN TROP, MONOPOLY. handphone, camera. kalo yg taktau nak buat apa tu mula lah round2 satu sekolah. pergi kantin tu haruslah. pergi masuk kelas lain. pergi usha kakak form 6. hahaha :D

'senyummu menawan menawan, membuat hatiku tertawan'
hahaha like that r.

intai ape akak oi :D


Haha ni si Zul Asyraf punye keje. nak sgt snap gambor akak form 6 . Siap zoom lagi tuh. yeayy :p
oke, lepas tu aku pun snap2 la gambo2 mmber lain. oyeah !

Farhan, Yap, Hizami (aku) , Hamdi

haha xde koje jadi cam ni ah :D


gayy ! hahahaha . :D
habis rabak dinding. :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Padang Tepi Pondok Motor

Snap everywhere lah braderr hehe !


oh no kena buli hahaha




~ b e g i t u l a h  c e r i t a n y a ~


0 comments:

Post a Comment